Akció!

Magic infrás RGB led szalag vezérlő

4 014 Ft (Nettó: 3 161 Ft)

366 program, 3 ledenként eltérő szín megjelenítés,
akar 100 méter led szalag vezérléséhez,
24 hónap garancia
SKU: 11790 Category: Tags:

Leírás

Magic infrás RGB led szalag vezérlő, 366 program, akár 100 méter led szalaghoz!

A MAGIC infrás RGB led szalag vezérlő, egy speciális vezérlő egység távirányítóval, kifejezetten a Magic futófény led szalag vezérléséhez. 24 gombos távirányítóval a 366 lehetséges program közül az igényelt kiválasztásához, a színek keveréséhez, fényerőszabályzáshoz …stb.

A távirányító infravörös kommunikációval vezérli a led szalagot, így fontos olyan helyen telepíteni, ahol a vizuális kontakt megoldott a távirányító és a vezérlő egység között. (kicsit egyszerűbben: a távirányítónak „látnia” kell a vezérlő-egységet a működéshez).
A MAGIC led szalag 3 ledes csoportokban vezérelhető, ami annyit jelent, hogy akár 3 ledenként lehetséges eltérő színeket beállítani.
Tápfeszültség: DC12V.
Általában egy vezérlő esetében fontos szempont annak teljesítménye, mivel az határozza meg a vezérelhető led szalag hosszát. (Ha pl egy 96W teljesítményű vezérlő áll rendelkezésre, akkor a 10W/m teljesítményű led szalagból, kevesebb mint 10m köthető rá. egészen pontosan 9,6 m).
Ez azért van így, mert a vezérlő a led szalag tápfeszültséggel történő ellátását is biztosítja. A MAGIC led szalag vezérlése – annak összetettsége miatt – nem így működik. A vezérlő csupán a vezérlési feladatokért felelős, a led szalag tápellátása a vezérlő megkerülésével történik. Ennek a sajátosságnak hála,  akár 100 méter led szalag is vezérelhető, mivel áram nem folyik át rajta, csak a jelet adja ki!
A távirányító hatótávolsága is figyelemre méltó. Fedett, zárt térben a vevő távolság: 50 méter, míg kürtérben akár 100 méter is lehet.
Nyelv: angol / kínai.
Csatlakozás módja tűs Magic Led-szalag csatlakozó: V +,V-, Data tápdugó a tápegységhez.
A használati utasítás a dobozban.
2 év garancia!

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

védettség:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

%d bloggers like this: