növényvilágítás paprika termesztés 2
Akció!

Bright Bloom full spektrum növényvilágítás készlet MINIMUM

Original price was: 11 913 Ft.Current price is: 11 317 Ft. (Nettó: 8 911 Ft)

Bright Bloom Full spektrum növényvilágítás led szalag 7,2W/m,

36W fehér led adapter,

led szalag kapcsoló

bekötő kábel (toldáshoz)

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Bright Bloom full spektrum Növényvilágítás Led szalag készlet MINIMUM (2-4 méteres rendszerekhez)

Kiváló minőségű növényvilágítás a Bright Bloom-tól

Üdvözöljük a Bright Bloom növényvilágítás készlet világában! Ha növényeit egészségesebben szeretné nevelni, virágokat vagy zöldségeket termeszteni, akkor megtalálta a tökéletes megoldást. A Bright Bloom növényvilágítás készlet segítségével könnyedén optimalizálhatja növényei fényigényét, és biztosíthatja számukra a megfelelő mennyiségű fényt a növekedéshez és a virágzásukhoz.

Flexibilis és Testreszabható Megvilágítás

A Bright Bloom növényvilágítás készlet egy teljes csomagot tartalmaz, amely minden szükséges eszközt és tartozékot magában foglal a könnyű beépítéshez. A csomag tartalmazza a növényvilágítás led szalagot és a hozzá szükséges tartozékokat.

A led szalag hossza testreszabható, a vásárló igényei szerint, 2 és 4 méter között választható meg. A led szalag könnyedén szakaszokra szabható, mindössze 5 cm-es lépésekben, így maximális rugalmasságot biztosítva. A csomagban található 36W teljesítményű fehér Bright Bloom adapter minden választott led szalag hosszhoz megfelelő tápellátást biztosít.

A led szalagok egyszerűen összeköthetők a mellékelt bekötő kábellel, amelynek mennyisége is testreszabható. A csomag tartalmaz egy led szalag kapcsolót is, amely lehetővé teszi a tápegység és a led szalag közötti egyszerű összeköttetés kialakítását. A szerelés során nincs szükség forrasztásra, minden tartozék forrasztásmentesen használható.

Kiváló Ár-Érték Arány és Kedvezmények

A Bright Bloom a vásárlók kényelmét is szem előtt tartja. Amennyiben a készletet egyben megvásárolja, az alapárból 5% kedvezményt kap. Ezáltal még előnyösebb áron juthat hozzá a kiváló minőségű növényvilágításhoz.

Ideális Növényvilágítás Készlet Közepes Fényigényű Növényekhez

A Bright Bloom növényvilágítás készlet közepes fényigényű növényekhez ajánlott. A megvilágítható felület nagysága 50 cm világítási magasság esetén a következők:

  • Kiegészítő világításként alkalmazva: 2-4 négyzetméter
  • Fővilágításként alkalmazva: 1-2 négyzetméter

Fontos tudni, hogy a led szalagokat ajánlott fémes, jó hűtést biztosító felületre rögzíteni a hosszabb élettartam érdekében. További hűtési lehetőségként ajánljuk az alumínium profilokat, valamint a led szalag erős ragasztót a még stabilabb rögzítéshez.

Tervezze meg növényvilágítását a Bright Bloom növényvilágítás készlettel, és élvezze növényei egészségesebb növekedését és gazdagabb termést! Ne hagyja, hogy a fény hiánya hátráltassa növényeinek fejlődését, válassza a Bright Bloom minőségi megoldását a növényvilágítás terén.

Vásárolja meg most a Bright Bloom növényvilágítás készletet, és lépjen be a növénytermesztés új dimenziójába! Az egyszerű telepítés és a testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy mindenki könnyedén kihasználhassa a növények maximális növekedési potenciálját. Számíthat ránk a fény minőségében és a növények virágzásában, és most még kedvezőbb áron is hozzájuthat a készlethez!

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

, ,

led sűrűség

60 led/m

GARANCIA:

védettség:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő