Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 3
Akció!

Bright Bloom (5 méter) Növényvilágítás led szalag full spektrum 5:1 7,2W/m [bbhlsfs7]

Original price was: 17 495 Ft.Current price is: 16 620 Ft. (Nettó: 13 087 Ft)

7,2W/m, IP20, 
8mm, full spektrum 420nm – 780nm, 

15 µmol/s/m; 1076 lm/m

garancia: 2 év

86 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Bright Bloom LED lights, 5 méter Full spektrum növényvilágítás led szalag 7,2W/m, növények mesterséges megvilágítására

Praktikus megoldás a téli hónapokra a full spektrum növényvilágítás led szalag növényei fénnyel táplálásához.

  • Egyetlen full spektrum led smd chipbe integrálva a dús virágzáshoz szükséges piros (660nm) és az egészséges levelekhez szükséges kék (450nm) fény.
  • 5 full spektrum ledhez egy plusz piros (660nm) LED chip található a led szalagon, a még jobb eredmények érdekében.
  • Napi 10-12 óra világítás megfelel a nyári napsütésnek.

2835 60led/m, 12VDC, IP20, 7,2W/m, 15,04 µmol/s/m

Test-DATA-Bright-Bloom-Novenyvilagitas-led-szalag-full-spektrum-51-72Wm-600x126 Bright Bloom (5 méter) Növényvilágítás led szalag full spektrum 5:1 7,2W/m [bbhlsfs7]
Bright Bloom led data sheet (5:1) 7,2 W/m

Full spektrum növényvilágítás (rövidfilm 8 sec)

Bár a piros-kék növényvilágítás alapvetően a növények számára szükséges fény összetevőket tartalmazza hátránya, hogy a kibocsátott fény színe zavaró. A növények valós színei nem láthatók. Lakótérbe, tartós tartózkodási zónába nem ajánlott.

Ennek a hiányosságnak az elkerülésére szolgál a full spektrum növényvilágítás.

Tartalmazza a növények számára szükséges színösszetevőket, de egyúttal az emberi szem számára is kellemes megvilágítást biztosít.

A sugárzott fény alapvetően fehér, rózsaszín tónussal.

A full spektrumos led növénynevelő lámpa fénye tartalmazza a az összes, a növények számára szükséges hullámhosszú (400nm-780nm közötti hullámhossz tartomány) fényt.

A legszükségesebb hullámhosszú spektrális fény összetevő a 400nm-520nm közötti kékes fény az egészséges levelek fejlődéséhez, valamint a 610nm-720nm közötti piros fény, a dús virágzáshoz.

Color-spectrum-Bright-Bloom-Novenyvilagitas-led-szalag-full-spektrum-51-72W-600x275 Bright Bloom (5 méter) Növényvilágítás led szalag full spektrum 5:1 7,2W/m [bbhlsfs7]
Bright Bloom Növényvilágítás led szalag full spektrum 5:1 7,2 W/m [bbhlsfs7]
Nem számít, hogy a megvilágított növények éppen kihajtottak, növekedésben vannak, virágzanak vagy termőre fordultak már. Ezzel a növényvilágítás led szalaggal biztosítható részükre a megfelelő fejlődéshez szükséges fény.

Bright-Bloom-Led-lights-Horticulture-led-stirp-1-600x450 Bright Bloom (5 méter) Növényvilágítás led szalag full spektrum 5:1 7,2W/m [bbhlsfs7]
Bright Bloom Led lights növényvilágítás led szalag full spektrum

FONTOS!
Ha azt szeretnénk, hogy a ledszalag tartósan megtartsa fényteljesítményét, akkor mindenképpen fémre – alu profil led szalaghoz – rögzítsük, mert a fém alap állandó hűtést biztosít a ledszalagnak folyamatos működtetés esetén ami igen hasznos a hosszabb, garancián jóval túlnyúló élettartam megtartásához.

Bright-Bloom-Led-lights-Horticulture-led-stirp-7-600x236 Bright Bloom (5 méter) Növényvilágítás led szalag full spektrum 5:1 7,2W/m [bbhlsfs7]
Bright Bloom Led lights növényvilágítás led szalag full spektrum

Led tápegység választása

A Led szalag világítás készítéséhez, működéséhez szükség van tápegységre. Amelyek méretezése egyenesen arányos a led szalag hosszával. A szalag méretenként megadott teljesítménye szorozva a beépítendő méterek számával. Ha led szalag világítást készítünk érdemes 20% rátartással számolni a megfelelő teljesítményű tápegység kiválaszatásához.

A led szalag fogyasztása 7,2W/m, így ipari kivitelű (akár 24 órás folyamatos üzemeltetésre is alkalmas) 100W tápegységet kell párosítani 13,5 méter led szalaghoz.

Szerelése egyszerű, nem kíván szaktudást. 5 méteres tekercsekben kapható, de vásárolható belőle akár egy méter is. A led szalag 3 ledenként szabható. Így akár 5 cm-es darabokra is szabható. (A palánta nevelő ledszalag egységára méterenként értendő). Az 5m-es tekercsek mindkét végén gyárilag forrasztott bekötő vezetékek találhatók. Szükség esetén kapható forrasztás-mentes bekötőkábel hozzá. A led szalagokat célszerű 5 méterenként betáplálni, mert az ennél hosszabb – egyben táplált – szakaszokon már fényerő csökkenés érzékelhető a led szalag saját veszteségei miatt.

A ledsor ára 5 méteres tekercsre értendő!

További információk

Tömeg 0,01 kg
feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

led sűrűség

60 led/m

GARANCIA:

védettség:

PPF

15,041 µmol/s

fényáram:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

Led termék szűrő