növényvilágítás paprika termesztés 1

Bright Bloom dimmelhető növényvilágítás Led tápegység C 100W, DC12V, IP20

6 999 Ft (Nettó: 5 511 Ft)

növényvilágítási rendszerekhez igényeihez is

6 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Bright Bloom növényvilágítás switch dim Led tápegység 100W, DC12V, IP20

A Bright Bloom által forgalmazott tápegységek a nővény-világítási rendszerek egyedi igényeihez szabott magas minőségű eszközök. 50.000 üzemóra várható élettartam, a beépített túl-áram és túlfeszültség védelemmel ellátott kialakítás, elegáns, alumínium házba építve.

A DC12V IP20 100W switch dimmelhető tápegység egy kiváló választás olyan alkalmazásokhoz, ahol a LED világításnak és elektromos berendezéseknek stabil és pontos áramellátásra van szükségük. Ez a tápegység a következő fontos jellemzőkkel rendelkezik:

Teljesítmény és Kimeneti Feszültség:

A tápegység 100W teljesítményt biztosít, és a kimeneti feszültség 12VDC, így ideális LED világítások, elektromos berendezések vagy növényvilágítások számára. A maximális kimeneti áramerősség 8.3A.

Bemeneti Feszültség és Frekvencia:

A tápegység 50/60 Hz-es 230VAC bemeneti feszültséggel üzemel, így széles körű alkalmazhatóságot biztosít.

Kimenet vezérlése, dimmelés:

A tápegység lehetőséget ad, a kimenet szabályozására. A kimeneti oldalon található 4 kapcsolós dip-switch használatával négy fokozatban állítható a kimenetre kapcsolt led világítás teljesítménye: 25%-50%-75%-100%. Az egyes fokozatokhoz tartozó beállítások a tápegység házáról leolvashatók. Ez a funkció bizonyos szükségtelenné teszi külön dimmer vásárlását, a tápegység alkalmazása esetén.

Védettség és Biztonság:

Az IP20 védettségű kialakítás ezért úgy kell elhelyezni, hogy közvetlen víz semmiképpen ne érje.

A tápegység beépített védelmi funkciói:

  • rövidzárlat elleni védelem,
  • túlfeszültség elleni védelem,
  • túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem

Az integrált védelmi funkciók növelik a biztonságát és a megbízhatóságát.

Méretek és Anyag:

A tápegység kompakt méretekkel rendelkezik (1826318.5 mm) és könnyű alumínium házban van elhelyezve, amely hűtésre is szolgál.

Garancia:

A tápegység 3 év garanciát kínál a vásárlóknak, ami bizalmat és megbízhatóságot nyújt a termék iránt. A tápegység élettartamának növelése érdekében folyamatos üzem esetén a teljes teljesítmény 80%-ig javasolt terhelni. Jól szellőző, nagy hatékonyságú hűtést biztosító helyre történő beépítés esetén akár 100%-ig is terhelhető.

Tanúsítványok:

A tápegység CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel az európai uniós előírásoknak és környezetbarát.

Ez a DC12V IP67 100W dimmelhető tápegység tökéletes választás lehet olyan projektekhez, ahol a fényerő szabályozása és megbízható teljesítmény kulcsfontosságú. A magas hatásfok és a védelemmel ellátott kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a biztonságot.

Alkalmazhatóság (példák):

Az áruházunkban kínált led szalagokhoz minden esetben mellékelünk egy tápegység választó segédtáblázatot, amely 1-25m led szalag hossz között (1m-es lépéskben) segít a megfelelő tápegység méretének (teljesítményének) kiválasztásában.

A tápegység 36 hónap garanciával rendelkezik!

További információk

Tömeg 0,21 kg
feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

védettség:

GARANCIA:

méret:

foglalat/bekötési mód:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

Led termék szűrő