Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 1

Bright Bloom dimmelhető növényvilágítás Led tápegység BF 100W, DC12V, IP67

20 499 Ft (Nettó: 16 141 Ft)

növényvilágítási rendszerekhez is ajánlott

5 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Bright Bloom dimmelhető növényvilágítás Led tápegység 100W, DC12V, IP67

A Bright Bloom által forgalmazott tápegységek a nővény-világítási rendszerek egyedi igényeihez szabott magas minőségű eszközök. A vízálló kivitel, az 50.000 üzemóra várható élettartam, a beépített túl-áram és túlfeszültség védelemmel ellátott kialakítás, elegáns, alumínium házba építve.

A DC12V IP67 100W dimmelhető tápegység egy kiváló választás olyan alkalmazásokhoz, ahol a LED világításnak és elektromos berendezéseknek stabil és pontos áramellátásra van szükségük. Ez a tápegység a következő fontos jellemzőkkel rendelkezik:

Teljesítmény és Kimeneti Feszültség:

A tápegység 100W teljesítményt biztosít, és a kimeneti feszültség 12VDC, így ideális LED világítások, elektromos berendezések vagy növényvilágítások számára. A maximális kimeneti áramerősség 8.3A.

Bemeneti Feszültség és Frekvencia:

A tápegység 50/60 Hz-es 230VAC bemeneti feszültséggel üzemel, így széles körű alkalmazhatóságot biztosít.

Dimmelhetőség:

A tápegység dimmelhető, ami azt jelenti, hogy a fényerőt külső 0-10VDC, jeladó segítségével lehet szabályozni, lehetővé téve a fényerő személyre szabását és a hatékony energiafelhasználást. A vezérlés PWM alapú fényerő be állítást tesz lehetővé. A jeladó lehet potenciométer vagy akár mikrokontroller (pl.ESP32 …stb.) is. Ezáltal nincs szükség külön led vezérlőre az alkalmazáshoz.

bbpsDxxxIP67-vezerles-600x319 Bright Bloom dimmelhető növényvilágítás Led tápegység BF 100W, DC12V, IP67

Védettség és Biztonság:

Az IP67 védettségű kialakítás védelmet nyújt a portól és a víztől, lehetővé téve a kültéri használatot. Emellett a tápegység rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik, ami növeli a biztonságát és a megbízhatóságát.

Méretek és Anyag:

A tápegység kompakt méretekkel rendelkezik (190 x 52 x 37 mm) és könnyű alumínium házban van elhelyezve, amely hűtésre is szolgál.

Garancia:

A tápegység 3 év garanciát kínál a vásárlóknak, ami bizalmat és megbízhatóságot nyújt a termék iránt.

Tanúsítványok:

A tápegység CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel az európai uniós előírásoknak és környezetbarát.

Ez a DC12V IP67 100W dimmelhető tápegység tökéletes választás lehet olyan projektekhez, ahol a fényerő szabályozása és megbízható teljesítmény kulcsfontosságú. A magas hatásfok és a védelemmel ellátott kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a biztonságot.

Miért van szükségünk led tápegységre a led szalagunkhoz? Hogyan tudjuk megválasztani a számunkra szükséges tápegység teljesítményét?

A led szalagok, led modulok nem a hálózati AC230V feszültségről működnek, ezért működtetésükhöz led tápegység szükséges. Általában DC12V (egyenáramú) tápegységek használata az elterjedt (led chipek kis feszültségről működnek), de DC24V led tápegységek is kaphatók. A tápegységek feladata a ledek megfelelő egyenáramú táplálása.

Ez a led tápegység 100W teljesítményű és DC12V kimeneti feszültséggel rendelkezik.

A tápegységek legfontosabb jellemzője a teljesítmény. Az, hogy mekkora teljesítményű (hány Wattos) tápegységet kell választanunk, attól függ hány méter ledsort szeretnénk beépíteni. A tápegységek teljesítményét kétféle módon szokták meghatározni. (A két mód lényegében azonos, csupán a megadott jellemző paraméter különböző)

  1. A villamos teljesítményt adják meg watt [W] mértékegységgel. Ennek a terméknek az esetében: 100W
  2. A maximális áramerősséget adják meg amper [A] mértékegységgel. Ennek a terméknek az esetében: 8.3A

(A villamos teljesítmény: P=UI. – “U” feszültség, “I” áramerősség – így ennél a DC12V led tápegységnél P = 12V*8.3A = 100W)

Ipari kivitelű led tápegység

Ez a led tápegység ipari kivitelű. Ezért a kimondottan lakossági (otthoni) felhasználásra szánt tápegységektől eltérően – megfelelő üzemeltetési feltételek esetén – akár a névleges maximális teljesítmény 100%-ig terhelhető. Vannak olyan világítási feladatok, amelyek gyakran folyamatosan működnek (pl. akvárium világítás, növények ledes megvilágítása, reklám világítások …stb.) így a tápegység számára folyamatos üzemelést jelentenek. Ezekre a feladatokra az ipari kivitelű tápegységek alkalmazandók, mert azok nagy előnye, hogy alkalmasak akár 24 órás folyamatos üzemelésre is teljes terhelés mellett.

A tápegységek telepítésekor a maximális terhelhetőség és hosszú élettartam érdekében ügyelni kell arra, hogy a megfelelő hűtés, – ez jól szellőző helyet igényel – megoldott legyen. Az ipari kivitelű tápegységek fém házzal készülnek, ahogy ez a led tápegység is, így a jó hővezetésnek köszönhetően, megfelelően szellőző helyen a termék optimális hőmérsékleten tud működni, így a túlmelegedés veszélye nem áll fent.

IP67 Védettség

Ez a tápegység IP67 védettséggel rendelkezik. Így kimondottan alkalmas párás, vizes helyeken, kültéren való alkalmazásra..

Alkalmazhatóság (példák):

Az áruházunkban kínált led szalagokhoz minden esetben mellékelünk egy tápegység választó segédtáblázatot, amely 1-25m led szalag hossz között (1m-es lépéskben) segít a megfelelő tápegység méretének (teljesítményének) kiválasztásában.

A tápegység 36 hónap garanciával rendelkezik!

További információk

Tömeg 0,465 kg
Méretek 19,2 × 5,2 × 3,7 cm
feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

védettség:

GARANCIA:

méret:

foglalat/bekötési mód:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

Led termék szűrő