Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 1
Akció!

Bright Bloom Plant VertiLite Duo 1 Full Spektrum

Original price was: 27 890 Ft.Current price is: 21 499 Ft. (Nettó: 16 928 Ft)

Innovatív világítási rendszer zsákos gombatermesztéshez

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Bright Bloom Plant VertiLite Duo 1 Full Spektrum növényvilágító test, függőleges termesztéshez. Különösen ajánlott zsákos gombatermesztésben történő alkalmazásra.

Bright Bloom Plant VertiLite Duo a terméshozam jelentős mértékű javítása érdekében, gyengén, vagy egyáltalán nem megvilágított termesztési helyek esetén.

Innovatív világítási rendszer, amely maximalizálja a mesterséges megvilágítás felhasználását a növénytermesztésben és optimalizálja a fényeloszlást. A VertiLite rendszer biztosíthatja, hogy minden zsák megfelelő fényt kapjon. A rendszer moduláris felépítésű, így a különböző méretű és elrendezésű termesztési területekhez könnyen alkalmazkodik..

Ez a fajta rendszer különösen előnyös lehet a vertikális termesztési módszerekhez, ahol a helykihasználás maximalizálása kulcsfontosságú. A LED lámpák energiatakarékosak, és a fény spektrumuk a termesztett növények vagy gombák specifikus igényeit szolgálja ki.

  • Cél és Alkalmazás:

A Bright Bloom VertiLite Duo egy különleges növénytermesztésre szánt világítótest, amely elsősorban a zsákos gombatermesztéshez ajánlott. Kialakítása lehetővé teszi, hogy függőleges termesztő rendszerekben, közvetlenül a függesztett termesztő zsákok közé telepíthető, így az integrálja a megvilágítást a termesztési területbe.

  • Fényforrás és Spektrum:

A világítótest speciális növényi LED-eket használ, melyek magas PPF (Photosynthetic Photon Flux, azaz fotoszintetikus foton fluxus) értékkel rendelkeznek. A fény spektruma full spektrumú de rendelhető piroskék fényt alkalmazó kivitel is, az igényeknek megfelelően.

Az alkalmazott LED technikának köszönhetően a fényerő szabályozható bármilyen megfelelő teljesítményű LED szalag vezérléssel.

  • Kialakítás és Méretek:

A világítótest “Duo” kialakítású, vagyis két oldalra világít, biztosítva, hogy mindkét termesztő sor megfelelő fényt kapjon. Standard hossza 1 méter, de 1,5 és 2 méteres egyedi méretben is rendelhető. Szélessége 7 cm.

  • Bright Bloom Plant VertiLite Duo telepítése:

Függesztett formában történik a telepítése, és a könnyű kialakítás miatt a termesztőzsákok rögzítési pontjait használhatja a telepítéskor.

Ez a világítótest kifejezetten alkalmas lehet a hatékony és integrált növénytermesztési megoldásokra, különösen gombatermesztés esetén.

A Bright Bloom VertiLite Duo kiválóan alkalmas rendszerszintű alkalmazásra. A termesztő sorok közé függesztett megfelelő számú Plant VertiLite Duo képes a teljes termesztő rendszer bevilágítására. Az 1 méteres Bright Bloom Plant VertiLite Duo 50 cm távolságú középvonali beépítés esetén, hozzávetőlegesen 2*2,4 négyzetméter megvilágítására alkalmas.

A sorok közé 50 cm távolságra függesztve, a teljes megvilágításhoz 1,5 méteres világítótest távolság ajánlott.

Bright-Bloom-Plant-VertiLite-Duo-termeszto-rendszer-600x486 Bright Bloom Plant VertiLite Duo 1 Full Spektrum

  • Biztonság és védelem

A Bright Bloom led lights növényvilágítási eszközök DC12V tápfeszültségről üzemelnek. A gyengeáramú tápellátás teljes biztonságot biztosít a felhasználóknak. A világítótest IP44 védelemmel rendelkezik így fröccsenő víz ellen védett. Az eszköz működtetéséhez DC12V tápegység szükséges. A tápegység teljesítményének megválasztásakor a beépíteni kívánt BB VertiLite világítótestek mennyiségét kell megszorozni az egyes eszközök 29W teljesítményével, majd a kapott eredményt 1,25 biztonsági értékkel újra megszorozni.

A kapott eredmény meghatározza a minimális teljesítményű tápegység méretét.

példa: 4 db BB Plant VertiLite Duo alkalmazásakor: (4*29W=116W —» 116W*1,25=145W —» A minimális tápegység teljesítmény tehát 145W, ezért az ajánlott tápegység 150W.

Néhány a fenti példához alkalmas tápegység a Bright Bloom Led Lights kínálatából:

  1. Bright Bloom dimmelhető növényvilágítás Led tápegység C 150W, DC12V, IP20
  2. Bright Bloom növényvilágítás Led tápegység B 150W, DC12V, IP67

A megfelelő tápegység kiválasztásához szükség esetén kérje segítségünket.

További információk

fogyasztás/teljesítmény

feszültség:

védettség:

világítási szög:

Photosynthetic Photon Flux (PPF)

52 µmol/s

fényáram:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő