növényvilágítás paprika termesztés 3

Bright Bloom Home Swipe Sensor lamp (konyhapult lámpa)

12 999 Ft (Nettó: 10 235 Ft)

Érintésmentes kapcsolású,

stílusos 1 méteres konyhapult világítás,

magas fényárammal és biztonságos használattal.

5 készleten

Leírás

Bright Bloom Home Swipe Sensor lamp – ideális konyhai világítás

Kiváló minőségű konyhapult lámpa, ami nemcsak praktikus, hanem stílusos is.

A Bright Bloom Home Swipe Sensor Lámpa tökéletes választás az Ön számára. Ez a modern LED-es vonal lámpa kifejezetten a konyhapult világítására lett tervezve, biztosítva, hogy a főzőterület mindig tökéletesen megvilágított legyen.

A lámpa rögzítése egyszerűen megoldható a felső konyhaszekrény aljára, így diszkréten, mégis hatékonyan világítja meg a munkaterületet. A lámpa rögzítése történhet csavaros rögzítésű rugós elemekkel, vagy kétoldalas ragasztóval (mindkét lehetőség része a csomagnak).

A 12W-os villamos teljesítmény és a 2500 lumen fényáram biztosítja, hogy a közép fehér fény minden szükséges részletet világosan megmutasson, így a főzés, szeletelés, vagy akár a recept olvasása is könnyebbé válik.

Hossza 107 cm így a konyhapult jelentős részét képes bevilágítani.

A Bright Bloom Home lámpa egyik kiemelkedő jellemzője az érintés mentes kapcsolós technológia. A legyintés érzékelő kapcsolóval csupán a kézmozdulat szükséges a lámpa be- és kikapcsolásához. Ez különösen hasznos funkció főzés, mosogatás vagy takarítás közben, amikor nem szeretnénk koszos, vagy nedves kézzel hozzáérni a kapcsolóhoz. Ezen felül, sötétben sem kell többé keresgélni a kapcsolót, hiszen a legyintés érzékelője széles hatótávolságú.

A biztonságos használatot a DC12V tápfeszültség garantálja, melyhez DC adapter is tartozik. Az IP44 védettségnek köszönhetően a lámpa fröccsenő víz ellen is védett, így a konyhai környezetben való használata teljesen biztonságos. Ráadásul rendelhető fényerő szabályozós kivitelben is, lehetővé téve a fényerő igény szerinti beállítását.

Összefoglalva, a Bright Bloom Home Swipe Sensor Lámpa ideális választás azok számára, akik egy modern, megbízható és könnyen kezelhető konyhai lámpát keresnek. Az érintés nélküli kapcsolás, a magas fényáram, valamint a biztonságos és egyszerű rögzítés minden igényt kielégít, legyen szó főzésről, mosogatásról vagy akár csak a konyha esztétikai megjelenítéséről. Válassza a Bright Bloom Home Swipe Sensor Lámpát, és világítsa meg konyhapultját stílusosan és hatékonyan!

A Bright Bloom Home Swipe Sensor Lámpa alkalma műhely asztal megvilágítására vagy fürdőszobai használatra is.
A DC12V adapter a lámpa tartozéka.
A lámpára 24 hónap a garancia.

További információk

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

GARANCIA:

szín/színhőmérséklet:

feszültség:

védettség:

világítási szög:

méret:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő