Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 2

Led csarnokvilágítás

A Led csarnokvilágítás forradalma, avagy a fémhalogén izzók halála! 

Az ipari létesítmények nagy fényerejű világítást igényelnek, erre a feladatra tökéletes energiahatékony megoldást jelent a led csarnokvilágítás. A 100-400 Wattos fémhalogén világítótestek helyett tökéletesek a ledes csarnokvilágító változatok, melyek Wattonként 90-130 lumen fényhasznosításra képesek! Ez 60-80%-os energiamegtakarítás eredményezhet.

A lényegesen hosszabb élettartam alacsonyabb üzemeltetési és karbantartási költséget eredményez, mely az ipari-kereskedelmi szegmensben fontos jellemző.

A LED csarnokvilágító a fémhalogén lámpához viszonyítva kisebb méretű és tömegű, ezáltal a felszerelése is lényegesen egyszerűbb.

A LED csarnokvilágítók két kivitelben vannak forgalomban:

1, A kerek csarnokvilágító LED lámpa nagyobb térrészek megvilágítására szolgálnak.

2, Az egyenes/lineáris csarnoklámpa folyosók, keskeny helyiségek bevilágítására szolgál.

A LED csarnokvilágítás az alábbi területeken alkalmazható: raktár, üzem, ipari létesítmény, magasraktár folyosó, sportcsarnok, tornaterem stb…

A fémhalogén izzó jellemzői: vibrál a fénye, rövid garancia idő, lassú bemelegedés, nem kapcsolgatható, korlátozott felhasználhatóság, csak lámpatestben+gyújtóval működik!
Led ipari körték és csarnok világítók: azonnali teljes, vibrálás mentes fény, önállóan bárhova betekerhető-felakasztható, bármennyiszer kapcsolgatható, 3 év garancia!