növényvilágítás chili paprika termesztés

T5 műszerfal világítás, 1 led, sárga

369 Ft (Nettó: 291 Ft)

sárga LED autó műszerfalba
1 led chip, 0,4W, 15 lumen, 

 garancia 2 év 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Autós led T5 műszerfal világítás sárga, 1 led, 10 Lumen, 0,4W,

Autó lámpába való T5 műszerfal világítás led égő. sárga 1 darab 3528 SMD led chip, 0,4W villamos fogyasztás mellett 15 lumen fényáramot biztosít. Itt a lehetőség az autóban is spórolni az árammal, akkuval!

Nagy előnye a ledes autó égőknek a hagyományos wolfram szállás izzókkal szemben, hogy a jármű mozgásából eredő behatásoknak jobban ellenállnak. Egy izzásban levő wolfram szál érzékenyen reagálhat (tönkremehet) egy-egy nagyobb úthibán való áthaladásból adódó “döccenésre”.

A járművek műszerfal izzó cseréjekor célszerű fehér, vagy az eredeti műszerfal világítás színével azonos színű led égőt választani. Javasolt az összes műszerfal világítás égő egyidejű cseréje. Lehetséges természetesen a kijelző színének megváltoztatása, az eredetitől eltérő színű led égők beépítésével.

T5 műszerfal led égőink, az alábbi színekben kaphatók:

A CANBUS rendszerű járművek jellemzője, hogy amennyiben egy égő kiég valahol a világítási rendszerben, azt a használónak a megfelelő formában visszajelzi. Mivel a led égők fogyasztása nagyságrenddel alacsonyabb a hagyományos wolfram szállás izzóknál, így a CANBUS rendszer megfelelő működéséhez szükséges CANBUS rendszerű led égőt vásárolni.

Figyelem! Ez NEM CANBUS rendszerű led égő!

(az autók világítási rendszerében alkalmazott izzók típusait itt találja meg)

A ledes égők alkalmazása az autóban azért is hasznos dolog, mert a ledek alacsony hőtermelése “védi” az égőt, égőket takaró átlátszó műanyag burkolatot, így az nem opálosodik be, nem sárgul el.

Fontos jellemzője a led T5 műszerfal világítás égőknek, az égő által hordozott led chip-ek száma. Ez határozza meg a led égő fényerejét. Ez a T5 műszerfal led égő 1 leddel készült.

A termék kettesével van csomagolva, az ár egy darabra vonatkozik!

Ha nem tudja pontosan milyen típus égőre van szüksége saját járművében, kiderítheti: Autó égő kereső

24 hónap garancia

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő