növényvilágítás paprika termesztés 1

Mini RGB vezérlő 72W

790 Ft (Nettó: 622 Ft)

Olcsó és egyszerű megoldás
színkeverés, dimmelés, effektek, sebesség állítás. 
3 gomb az összes funkcióhoz, 
DC12V, 3*2A, 
garancia: 1 év

Engedélyezett utánrendelésre

SKU: 8483 Category: Tags:

Leírás

Mini RGB vezérlő, led szalaghoz

Távirányító nélküli mini RGB vezérlő. Olcsó és egyszerű megoldás, ha a távvezérlés nem elvárás, vagy ha az ár fontos paraméter. Előfordulnak olyan RGB led szalag világítások, ahol nem szempont a nagyon egyszerű funkció változtatás. Ha elegendő, hogy pl egy program fusson akár 24 órán keresztül. (Ilyen helyek pl a kirakat, vagy üzlet bemutató terének világítása.

Ezekben az esetekben nincs szükség távirányítóra sem, hiszen a világítási képet nem szükséges gyakran változtatni. Ez az RGB vezérlő, az RGB vezérlők minimalista kivitele. Mindent tud ami szükséges az RGB led szalagok vezérléséhez, de nem tartalmaz látványos komfort extrákat, nem a használati ergonómia volt a tervezési irányelv, hanem a praktikum és a költséghatékonyság.

Amennyiben mégis egyszerűbbnek tűnik a távirányítós vezérlés, akkor javasoljuk, infra távirányítóval kapható RGB led szalag vezérlőnket.

A led szalag election kell bekötni. 3 gomb használatával teszi elérhetővé az összes funkciót. Bekötése bekötő tüske segítségével történik. Tápellátása csavart érpáron keresztül valósul meg. Ha a tápellátást Jack csatlakozón keresztül kívánja megoldani, javasoljuk, hogy tekintse meg Mini RGB led szalag vezérlő, 72W termékünket (hasonló ehhez a MINI RGB vezérlőhöz, de tápellátás csatlakozó aljzaton keresztül történik, nem csavart érpáron) .

Ideális lehet kirakatok vagy bemutató vitrinek látványos megvilágításához.

Beépített funkciók:

  • Fényerő szabályzás,
  • Memória funkció,
  • Szín vezérlés,
  • effektek, valamint
  • sebesség állítás

garancia 12 hónap.

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő