Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 2

Milight jelerősítő RGB-CCT (PA5

6 990 Ft (Nettó: 5 504 Ft)

Bármilyen led szalaghoz vagy vezérlőhöz alkalmazható
Milight P5 jelerősítő bekötése
Milight P5 jelerősítő bekötése
6A/csatorna, max 15A, 12V-24V, 
méret: 45*115*27 mm
garancia 1 év

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Milight jelerősítő RGB-CCT (PA5)

Ez a Milight jelerősítő RGB, RGBW, RGB+CCT vezérlőkhöz és led szalagokhoz. Minden olyan esetben alkalmazható, ha a vezérelni kívánt Led szalag teljesítménye meghaladja a vezérlő teljesítményét.

Ezekben az esetekben nem szükséges két vezérlőt beépíteni, csupán a jelerősítőt kell a vezérlővel együtt bekötni, és a Led szalag többlet teljesítményét adó szakaszát a jelerősítőre kötni. A PA5 jelerősítő együtt dolgozik a vezérlővel és annak utasításait továbbítja a hozzá kapcsolt Led szalag szakasznak.

Bekötése viszonylag egyszerű, szaktudást nem igényel. Aki otthonosan mozog a ház körüli barkácsolásban, képes a jelerősítő bekötésére. Alkalmazásához a megfelelő teljesítményű tápegység szükséges. A jelerősítő beköthető a vezérelt ledsorba (sorba kötve), a többlet teljesítményt jelentő led szalag szakasz elé, vagy akár párhuzamosan a vezérlővel, így két külön megtáplált – de azonosan működő – ledsor szakaszt kialakítva.

Milight-P5-jelerosito-bekotese-600x400 Milight jelerősítő RGB-CCT (PA5
Milight P5 jelerősítő bekötése

A tápegységet úgy kell megválasztani, hogy az képes legyen a jelerősítő teljesítményét is kiszolgálni, vagy lehetséges külön tápegységről táplálni a vezérlőt és a jelerősítőt. A jelerősítő külön tápfeszültséget igényel, nem elegendő a vezérlőn keresztül biztosított tápellátás.

Ez a jelerősítő 5 csatornás, így alkalmazható az összes forgalomban lévő led szalag vezérléséhez. A legegyszerűbb, egyszínű led szalagoktól az RGB-CCT (színes+változtatható színhőmérsékletű fehér) led szalagokig.

A jelerősítőhöz társítható led csoportvezérlők konkrét feladatnak megfelelően kiválasztva (A lista nem teljes, mert gyakorlatilag minden zónavezérlőhöz alkalmazható):

A jelerősítő jellemzői

  • Feszültség: DC12-24
  • Teljesítmény: 180W
  • Mérete: 45x115x27 mm
  • Működési hőmérséklet tartomány (C°) : -20°C – 60°C
  • IP20
  • 5 csatorna
  • Áramerősség 6A/csatorna. Max 15A

Gyári használati utasítás (angol)

garancia 12 hónap

További információk

GARANCIA:

feszültség:

, ,

fogyasztás/teljesítmény

,

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

Led termék szűrő