Meleg fehér karácsonyi fényfüzér 10 méter beltéri használatra

1 900 Ft (Nettó: 1 496 Ft)

Leírás

Karácsonyi Világítás: Meleg Fehér 220V-os Karácsonyi Fényfüzér 10M 100 LED-del

Ünnepeld az ünnepet meleg fehér ragyogással ezzel a kiváló minőségű 220V-os meleg fehér karácsonyi fényfüzérrel! Ez a hangulatos és olcsó karácsonyi világítás tökéletes választás a beltéri dekorációhoz, és egyedi varázst kölcsönöz otthonodnak vagy irodádnak.

Főbb jellemzők:

  • Kifinomult Meleg Fehér LED Izzók: A meleg fehér LED izzók meghitt és hangulatos fényt sugároznak, amely tökéletesen kiegészíti a karácsonyi dekorációt. Az izzók minőségi és hosszú élettartamúak, így éveken át élvezheted a varázslatot.
  • Kiterjedt Hossz: A 10 méteres hosszú kábel lehetővé teszi, hogy szinte bárhol elhelyezhesd ezeket a gyönyörű fényeket. Díszítsd fel az ablakokat, a kandallót vagy a lépcsőket, hogy az ünnepi hangulatot teljessé tedd.
  • Variálható Világítási Módok: Választhatsz a különböző világítási módok közül, ideértve a folyamatos fényt, a pulzálást vagy a lassú villogást. A mellékelt távirányítóval könnyedén válthatsz módok között, így alkalmazkodhatsz az adott pillanathoz.
  • 220V-os Kivitel: A karácsonyi fényfüzér 220V-os hálózati csatlakozással működik, ami stabil és erős fényerőt biztosít. Nincs szükség elemekre vagy gyakori cserére, így hosszú távon költséghatékony választás.
  • Sorolható: Több fényfüzér összekapcsolható egymás után. Minden egyes eszköz végén egy újabb aljzat található.

Felhasználási Területek:

  • Kiváló Beltéri Karácsonyi Fényfüzér: Alakítsd át otthonodat egy ünnepi csodavilágba ezzel a meleg fehér fényfüzérrel, ami kényelmesen csatlakoztatható a 220V-os hálózathoz. Használd a nappaliban, a hálószobában vagy az irodádban, hogy az ünnepi szezon minden pillanata különlegessé váljon.
  • Művészi Dekoráció: A hajlékonyságának köszönhetően ezt a fényfüzért szinte bárhova felszerelheted, és művészi dekorációt hozhatsz létre vele. Csempéssz melegséget és varázslatot otthonod minden sarkába.

A Csomag Tartalma:

  • 1 x Meleg Fehér 220V-os Karácsonyi Fényfüzér 10M 100 LED-del
  • 1 x Távirányító
  • Tartozékok és Szerelési Utasítások

Teremtsd meg az idei ünnepeken a tökéletes hangulatot ezzel a meleg fehér 220V-os karácsonyi fényfüzérrel. Egyedi és kifinomult díszítéssel tegyél emlékezetessé minden ünnepi pillanatot.

További információk

szín/színhőmérséklet:

fogyasztás/teljesítmény

védettség:

feszültség:

méret:

várható élettartam

50.000 óra

GARANCIA:

várható szállítási idő

5 nap

Szezon

Karácsony

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő

%d