Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 2

Led Tri-proof toldható vízálló lámpa 38W, 127 cm közép fehér

15 099 Ft (Nettó: 11 889 Ft)

TOLDHATÓ
3900 lumen, 4000 K, IP65,
méret: 127*4.2*3 cm
garancia: 3 év

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Led Tri-proof vízálló lámpa 38W, 127 cm, 3900 lumen, 4000K, közép fehér. IP65 vízálló kivitelű, toldható önálló mennyezeti led lámpa.

A Led Tri-proof vízálló lámpák kiváló megoldást jelentenek minden olyan világítási feladatra, ahol a megfelelő védettség (IP65 víz és por ellen védett), valamint a vibrálás mentes. energiahatékony megvilágítás egyaránt elvárás. 127 cm hosszú önálló mennyezeti led lámpa, fehér műanyag borítással. Led tri-proof lámpa 38W villamos fogyasztás mellett, 3900 lumen fényáramot biztosít, 4000 kelvin (hideg fehér) színhőmérséklet mellett.
Méretei: 42*1270*30 mm
Alapvetően olcsóbb megoldás, mint a fénycső + vízálló armatúra együtt. A 120° világítási szög eredményeként az ezzel a lámpával elérhető megvilágítás közel azonos mint egy 360°-os világítási szöggel rendelkező, 11500 lumen fényáramú fényforrás esetében. Ez annak az eredménye, hogy ez a ipari célú lámpa a teljes fényáramát egy irányba (120°) bocsátja ki, míg a 360° világítási szögű fényforrások körbe szórják a fényüket.
A Led Tri-proof lámpáknak nem vibrál a fénye. Ez több szempontból is fontos.
  • Forgó gépek esetében a stroboszkóp hatás veszélyforrás a gépek üzemeltetőire.
  • Irodai alkalmazás esetén bár a szem nem látja az 50 Hz villogását, azonban tudat-alatt károsan hat a koncentrációra. (pl. hagyományos fénycsövek) 
a Power Factor minimum 90, ezért alkalmas ipari környezetben történő felhasználásra is!
Vékony és igényes kivitele miatt alkalmas üzletekbe, irodákba, garázsokba, üzemekbe, folyosókra, konyhákba, raktárakba, pincékbe …stb.
Egyszerűen rögzíthető.
Igény esetén akár 10 db is egymásba toldható (lsd a mellékelt képeken!).

Ez a led lámpa javítja a komfort érzetet

Közép fehér (4000 Kelvin színhőmérsékletű) fény kiválóan megfelel, dolgozó és tanuló terekbe, közösségi szobákba , fürdőkbe vagy bármilyen helységbe ahol olvas. A hideg fehér fényhez hasonlóan segít koncentrálni. A közép fehér színhőmérséklet barátságosabb a szemnek, a fényhőmérsékletek közül a legjobban adja vissza a színeket és ez a fény hasonlít a legjobban a nap fényéhez. Aki kedvenc dolgozó szobájába vagy nappalijába szeretne tiszta, de nem hideg fényforrást annak ezt a színhőmérsékletet ajánljuk.

Ez a led Tri-proof vízálló lámpa 38W energiatakarékos

A hagyományos (wolframszálas) izzók várható élettartalma 1000 óra. Ennek a Led égőnek 30.000 óra a várható üzemideje. Így 30 db hagyományos izzót kellene vásárolni annyi idő alatt, amíg ez a led körte égő működni fog.

Az alacsony fogyasztásának és hosszú élettartamának köszönhetően használat alatt jelentős energiamegtakarítás érhető el vele. A megtakarítás a led körte égő teljes üzemideje alatt akár 60,000-Ft is lehet (a jelenlegi villamosenergia árak mellett) egy hagyományos 60W körte izzó használatához képest.

Ha ezt a led körte égőt választja egy hagyományos izzó helyett (4 órás napi használat mellett), 3 hónap után az égő már „hasznot is fog hajtani”.

Ez a lámpa 185-265V között működik!
Kiváltható vele két darab 60-90 centis hagyományos fénycső!
Amíg a halogéneket nem lehet korlátlanul kapcsolgatni és a garancia is minimális rájuk, addig ez bármennyiszer kapcsolható, nem fog tönkre menni.
A garancia 3 év!

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

méret:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő