növényvilágítás paprika termesztés 3

Led tápegység 12W, DC12V, víz alá meríthető /IP67/

1 569 Ft (Nettó: 1 235 Ft)

Fém házban,
IP67 víz alá meríthető kivitel, 
DC 12V, 1A, 50*20*28 mm
garancia: 1 év

2 készleten

Leírás

Led tápegység 12W, DC12V, fém ház, IP67, víz alá meríthető kivitel!

Miért van szükségünk led tápegységre a led szalagunkhoz? Hogyan tudjuk megválasztani a számunkra szükséges tápegység teljesítményét?

A led szalagok, led modulok nem a hálózati AC230V feszültségről működnek, ezért működtetésükhöz led tápegység szükséges. Általában DC12V (egyenáramú) tápegységek használata az elterjedt (led chipek kis feszültségről működnek), de DC24V led tápegységek is kaphatók. A tápegységek feladata a ledek megfelelő egyenáramú táplálása.

Ez a led tápegység 12W teljesítményű és DC12V tápfeszültség biztosítására szolgál.

A tápegységek legfontosabb jellemzője a teljesítmény. Az, hogy mekkora teljesítményű (hány Wattos) tápegységet kell választanunk, attól függ, hány méter ledsort szeretnénk beépíteni. A tápegységek teljesítményét kétféle módon szokták meghatározni. (A két mód lényegében azonos, csupán a megadott jellemző paraméter különböző)

  1. A villamos teljesítményt adják meg watt [W] mértékegységgel. Ennek a terméknek az esetében: 12W
  2. A maximális áramerősséget adják meg amper [A] mértékegységgel. Ennek a terméknek az esetében: 1A

(A villamos teljesítmény: P=UI. – “U” feszültség, “I” áramerősség – így ennél a DC12V led tápegységnél P = 12V1A = 12W)

Led tápegység otthonra!

Ez a led tápegység kimondottan lakossági (otthoni) felhasználásra készült. Vannak olyan világítási feladatok, amelyeknél nem szükséges a folyamatos működés (pl. konyhapult, hangulatvilágítás …stb.). Természetesen ez a tápegység is alkalmas folyamatos működésre, amennyiben állandó üzemben van a tápegység, a maximális teljesítmény 80% ig terhelhető.

A tápegységek telepítésekor a maximális terhelhetőség és hosszú élettartam érdekében ügyelni kell arra, hogy a megfelelő hűtés, – ez jól szellőző helyet igényel – megoldott legyen. Ez a led tápegységek fém házzal készült, így a jó hővezetésnek köszönhetően, megfelelően szellőző helyen a termék optimális hőmérsékleten tud működni, így a túlmelegedés veszélye nem áll fent.

IP67 Védettség

Az IP67 védettség garantálja az ellenálló képességet vízbe merülés esetén. Ilyen esemény véletlenül is bekövetkezhet normál használat közben. Az adott védettség azonban mégsem jelenti azt, hogy az eszközt tartósan lehet víz alatt használni.
Az IP67 -es védelem megengedi a tápegység vízbe merülését maximum 1 m mélységig, de legfeljebb félóra időtartamig. Emelett ez a szintű védettség teljes porállóságot garantál.

Alkalmazhatóság (példák):

Az áruházunkban kínált led szalagokhoz minden esetben mellékelünk egy tápegység választó segédtáblázatot, amely 1-25m led szalag hossz között (1m-es lépéskben) segít a megfelelő tápegység méretének (teljesítményének) kiválasztásában.

A tápegység 12 hónap garanciával rendelkezik!

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

védettség:

méret:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő