növényvilágítás chili paprika termesztés

Led reflektor (IQ-LED FL-90W-NW reflektor)

20 199 Ft (Nettó: 15 905 Ft)

90W közép fehér

Világítási szög 100°

4000K, IP65

garancia: 5 év

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Led reflektor 90W, IP65, vízálló. 10800 Lumen, 4000 kelvin, közép fehér.

Miért jó választás egy led reflektor? Miben tér el a hagyományos halogén reflektoroktól? Miért is kellene megvennünk az elsőre drágábbnak tűnő terméket, egy látszólag jól bevált hagyományos világító testtel szemben?

Amit elsőként tudni érdemes, hogy ez nem led izzó mert a led valójában nem izzik, ám a mindennapokban ez az elnevezés az elterjedt. Azonban helyes megnevezés a led égő.

Tulajdonképpen ez annyit jelent, hogy a hagyományos halogén reflektorokhoz képest nem egy fémszál felmelegedésével (izzásával) éri el a fénykibocsátást. Led fényforrások esetében mindezt elektronok felszabadulása idézi elő.

SMD (surface mounted device-felületszerelt alkatrész) led technológiának köszönhetően kevesebb fogyasztással képes azonos vagy akár jobb fényerőre is.
Mivel a LED fényforrás az áramot első sorban nem hőtermelésre használja fel, hanem a világításra. A halogén világítótestek esetében ez azt jelenti, hogy negyed annyi fogyasztással érhető el azonos fényerő egy led reflektor esetében, egy halogén reflektorhoz képest. (Egy 90W led reflektor, körülbelül egy 500W-os halogén reflektornak felel meg).

A led fényforrások élettartama jóval meghaladja a halogén reflektorok élettartamát (~50.000 óra), így megkímélheti magát az idegesítően sűrűn kiégő reflektor izzók cseréjétől és a csere izzók árát is megspórolhatja.

A termék dekoratív, modern megjelenéssel és hosszú üzemidővel rendelkezik. A klasszikus reflektorra szabott világítási feladatokon kívül (reklámtáblák, kocsibehajtó, üzlet, kirakat világítás), akár funkcionális design világításra is alkalmas lehet.

A reflektorok általában nagyobb területek (udvar, garázs, üzemcsarnok …stb) megvilágítását biztosítják, gyakorta hosszú üzemelési idővel. A nagy bevilágítandó terület nagy fényerőt igényel, így jelentős lehet a világítótestek fogyasztása is. Ezért fokozottan ajánlott a halogén reflektorok helyett led reflektort alkalmazni.

Általános tulajdonságai:

  • 500W halogén (nem ledes) reflektor helyett alkalmazható, meleg fehér fényű 90W Led reflektor alumínium-műanyag házban.
  • 4000 Kelvin színhőmérséklet. Kellemes hangulatot árasztó közép fehér fény.
  • világítási szög: 100°
  • Fényárama 10800 Lumen
  • 20cm kábellel szerelve, dugvilla nélküli
  • -30°C – 50°C között működtethető
  • méretei: 314-243 mm
  • védettsége IP65, vízálló
Ennek a  led slim reflektornak nem vibrál a fénye és garantáltan képes 10800 lumen fényáram biztosítására, amivel kiváltható a 500 wattos halogén reflektor!
Nem vibrál a fénye! Így nem bántja a szemet és nem okoz fejfájást és nem lép fel stroboszkóp hatás. Gyárakban, ahol forgó gépalkatrészek vannak eleve tilos vibrálós fényt alkalmazni, a balesetveszély miatt!
Garancia 60 hónap

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

védettség:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

helyettesíthető hagyományos izzó

világítási szög:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő