Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 3

Led keskeny reflektor 20W meleg fehér,1850 Lumen, vízálló, mozgásérzékelővel

8 950 Ft (Nettó: 7 047 Ft)

150W halogén reflektor helyett
3000K, IP65
világítási szög: 120°
garancia: 2 év

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Led reflektor 20W, keskeny, fehér házban, mozgásérzékelővel, IP65, vízálló. 1850 Lumen, 3000 kelvin, meleg fehér. 2 év garancia!

Miért jó választás egy led reflektor? Miben tér el a hagyományos halogén reflektoroktól? Miért is kellene megvennünk az elsőre drágábbnak tűnő terméket, egy látszólag jól bevált hagyományos világító testtel szemben?

Amit elsőként tudni érdemes, hogy ez nem led izzó, mert a led valójában nem izzik, ám a mindennapokban ez az elnevezés az elterjedt. Azonban helyes megnevezés a led égő.

Tulajdonképpen ez annyit jelent, hogy a hagyományos halogén reflektorokhoz képest nem egy fémszál felmelegedésével (izzásával) éri el a fénykibocsátást. Led fényforrások esetében mindezt elektronok felszabadulása idézi elő.

SMD (surface mounted device-felületszerelt alkatrész) led technológiának köszönhetően kevesebb fogyasztással képes azonos vagy akár jobb fényerőre is.
Mivel a LED fényforrás az áramot első sorban nem hőtermelésre használja fel, hanem a világításra. A halogén világítótestek esetében ez azt jelenti, hogy negyed annyi fogyasztással érhető el azonos fényerő egy led reflektor esetében, egy halogén reflektorhoz képest. (Egy 50W led reflektor, körülbelül egy 200W-os halogén reflektornak felel meg).

A led fényforrások élettartama jóval meghaladja a halogén reflektorok élettartamát (~30.000 óra), így megkímélheti magát az idegesítően sűrűn kiégő reflektor izzók cseréjétől és a csere izzók árát is megspórolhatja.

Egy 50W led reflektor napi 4 óra működés mellett csupán a villamos energiát figyelembe véve kb 10 hónap alatt visszahozza önnek a reflektor árát. A teljes élettettamra vetítve pedig hihetetlenül sokat, több mint 150.000.- forintot spórol önnek. Ezért mindenképpen érdemes a ház körül található összes hagyományos halogén reflektort led reflektorra cserélni.

A termék dekoratív, modern megjelenéssel és hosszú üzemidővel rendelkezik. A klasszikus reflektorra szabott világítási feladatokon kívül (reklámtáblák, kocsibehajtó, üzlet, kirakat világítás), akár funkcionális design világításra is alkalmas lehet.

A reflektorok általában nagyobb területek (udvar, garázs, üzemcsarnok…stb) megvilágítását biztosítják, gyakorta hosszú üzemelési idővel. A nagy bevilágítandó terület nagy fényerőt igényel, így jelentős lehet a világítótestek fogyasztása is. Ezért fokozottan ajánlott a halogén reflektorok helyett led reflektort alkalmazni.

A Termék mozgásérzékelővel rendelkezik

(Az Ön által kiválasztott terméken az érzékelőnek háromféle beállítási lehetősége van :

 1. Megvilágítás (LUX) – ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt megvilágítási értéket, ahol a lámpa bekapcsolása engedélyezve legyen.
 2. Idő (TIME) – ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt, hogy a lámpa mennyi ideig világítson.
 3. Érzékenység (SENSE) – ezzel a szabályozó szervvel lehet a passzív infra mozgásérzékelő hatótávolságát befolyásolni. A készülékben az alkonykapcsoló engedélyezi a mozgásérzékelő működését. Ha az alkonykapcsoló a mozgásérzékelőt engedélyezi és a mozgásérzékelő hatósugarában a környezetnél melegebb tárgy elhalad, megmozdul, akkor a mozgásérzékelő elindítja az időművet, amely a beállított ideig működteti a reflektort. A mozgásérzékelő az időművet mindaddig újraindítja, függetlenül attól, hogy az már fut, amíg az érzékelő hatósugarában változás van. Kb. 6 méterig működik biztonságosan a mozgásérzékelő!)

 

Általános tulajdonságai:

 • 150W halogén (nem ledes) reflektor helyett alkalmazható, meleg fehér fényű 20W Led reflektor alumínium-műanyag házban.
 • Slim (keskeny) kivitel
 • 3000 Kelvin színhőmérséklet. Kellemes hangulatot árasztó meleg fehér fény.
 • 120° világítási szöggel.
 • Fényárama 1850 lumen.
 • 30cm kábellel szerelve, dugvilla nélkül
 • -20°C – +40°C között működtethető
 • méretei: 121*163*52 mm,
 • védettsége IP65, vízálló

Ez a led reflektor meleg fehér (3000 Kelvin színhőmérsékletű) fényt biztosít, így ajánljuk: nappaliba, hálószobába, közösségi terekbe, valamint olyan helyszínekre, ahol a nyugodt hangulat megteremtésére törekszünk. Általánosságban elmondható, hogy a meleg fehér színhőmérsékletű led fényforrások inkább sárgásabb fénnyel világítanak és leginkább a hagyományos izzó színéhez hasonlítanak. Annak, aki nem szeretne eltérni a megszokottól, ezt a színhőmérsékletet javasoljuk.

Ennek a  led slim reflektornak nem vibrál a fénye és garantáltan képes 4480 lumen fényáram biztosítására, amivel kiváltható a 200 wattos halogén reflektor!

Nem vibrál a fénye! Így nem bántja a szemet és nem okoz fejfájást és nem lép fel stroboszkóp hatás. Gyárakban, ahol forgó gépalkatrészek vannak eleve tilos vibrálós fényt alkalmazni, a balesetveszély miatt!

Garancia 24 hónap

 

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

méret:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

helyettesíthető hagyományos izzó

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő