Led csarnokvilágító 50W NW (HIBO LED N)

17 640 Ft (Nettó: 13 890 Ft)

50W, közép fehér fény,

IP65 vízálló,

25.000 óra élettartam,

120° világítási szög, 4500 lumen

Leírás

Led csarnokvilágító 50W, 4500 lumen, 100W fém-halogén izzó helyett, 4000K, közép fehér

A led csarnokvilágító lámpák kínálata újabb lámpatestekkel bővült. Kanlux által gyártott ledes csarnokvilágítótestek a Hibo nevet viselik. Az ipari lámpatestek új generációjának legfontosabb jellemzője a hosszú élettartam. A gyártó 25 ezer órát jelölt meg a HIBO termékcsalád esetében. Ennek eredményeként, a led csarnokvilágító lámpák karbantartási költségei alacsonyak. Ez rendkívül fontos az ipar és kereskedelem területén egyaránt.

A HIBO led csarnokvilágítók négyféle teljesítménnyel kaphatók. 50W, 100W, 150W ill. 200W.

Valamennyi variáció 4000 Kelvin színhőmérsékletű, természetes fehér fényű. Ez a fehér fény a napfény színével megegyező megvilágítást biztosít. Ez jó szín visszaadást eredményez és az emberi szem számára kellemes környezetet biztosít.

A led csarnokvilágító lámpák SMD LED technológiával készülnek. A lámpák 120°-os szögben sugározzák fényüket. Ez azt eredményezi, hogy 3 méter magasságba telepített ipari led lámpatest, bő 10 méter átmérőjű (84 m2 terület) kört világít be.

A 90 lumen/Watt fényhasznosítású Hibo LED csarnokvilágító lámpák jól alkalmazhatóak az általános világítás megteremtéséhez: raktárak, műhelyek, gyártóüzemek, állattartó telepek, ipari létesítmények, logisztikai központok, autószalonok, üzletterek, sportcsarnokok, tornatermek stb. esetében.

Az 50-200 Watt teljesítményű ledes csarnokvilágító lámpák, 100-400 Wattos nátrium izzók és fémhalogén reflektorok kiváltására alkalmasak.

A lámpák anyaga alumínium ötvözet. Ez megfelelő hőelvezetést biztosít az SMD ledek számára, ami nagyban hozzájárul a lámpa hosszú élettartamához. A lámpa búrája üveg, ezért használat közben nem sárgul el, ami a műanyag búrák esetében időnként előfordul.

A ledes technológia egyik nagy előnye a hagyományos fémhalogén lámpákhoz képest, hogy a ki-be kapcsolások nem eredményeznek élettartam csökkenést. További előny, hogy a led lámpák a bekapcsoláskor gyakorlatilag azonnal képesek a teljes fényteljesítmény leadására, így nincs bemelegedési idő.

A termék IP65 védettséggel rendelkezik. Az ipari lámpa teljes mértékben védett por ellen, valamint nem kisnyomású vízsugár ellen is biztosított. Ezért kiválóan megfelel külső és belső térben történő alkalmazásra egyaránt. Az IP65 védettségű alumínium öntvény ház tetején van egy kampó, aminek segítségével a lámpatest mennyezetre szerelhető vagy felfüggeszthető.

A HIBO led csarnokvilágító lámpákra 36 hónap garancia érvényes.

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

méret:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

Gyártó

Kanlux

tömeg

1440 g

helyettesíthető hagyományos izzó

Fényhasznosítás

90 lumen/W

termék azonosító (beszállító)

Kanlux 31111

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

Led termék szűrő