Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 1

Led csarnokvilágító 100W NW (HB PRO LED HI)

49 899 Ft (Nettó: 39 291 Ft)

4000K természetes fehér

IP65, 140 lumen/W

14000 lumen

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Led csarnokvilágító 100W, 14.000 lumen, 200W fém-halogén izzó helyett, 4000K, közép fehér

A nagyteljesítményű led csarnokvilágító lámpák kínálata újabb lámpatestekkel bővült. Kanlux által gyártott professzionális ledes csarnokvilágító testek a HB PRO LED HI nevet viselik.

Az ipari lámpatestek új generációjának legfontosabb jellemzője a hosszú élettartam. A gyártó 30.000 órát jelölt meg a HB PRO LED HI termékcsalád esetében. Ennek eredményeként, a led csarnokvilágító lámpák karbantartási költségei alacsonyak. Ez rendkívül fontos az ipar és kereskedelem területén egyaránt.

A HB PRO LED HI led csarnokvilágítók háromféle teljesítménnyel kaphatók. 100W, 150W ill. 200W.

Valamennyi variáció 4000 Kelvin színhőmérsékletű, természetes fehér fényű. Ez a fehér fény a napfény színével megegyező megvilágítást biztosít. Ez jó szín visszaadást eredményez és az emberi szem számára kellemes környezetet biztosít.

A led csarnokvilágító lámpák SMD LED technológiával készülnek. A lámpák 90°-os szögben sugározzák fényüket. Ez azt eredményezi, hogy 4 méter magasságba telepített ipari led lámpatest, bő 8 méter átmérőjű (50 m2 terület) kört világít be.

A 140 lumen/Watt fényhasznosítású HB PRO LED HI LED csarnokvilágító lámpák jól alkalmazhatóak az általános világítás megteremtéséhez: raktárak, műhelyek, gyártóüzemek, állattartó telepek, ipari létesítmények, logisztikai központok, autószalonok, üzletterek, sportcsarnokok, tornatermek stb. esetében.

Az 100-200 Watt teljesítményű ledes csarnokvilágító lámpák, 200-400 Wattos nátrium izzók és fémhalogén reflektorok kiváltására alkalmasak.

A lámpák anyaga alumínium ötvözet. Ez megfelelő hőelvezetést biztosít az SMD ledek számára, ami nagyban hozzájárul a lámpa hosszú élettartamához. A lámpa búrája magas minőségű polikarbonát. Az alap 90° világítási szögű búrán kívül, vásárolható hozzá szűk 50° világítási szögű, valamint széles megvilágítást eredményező 120° világítási szögű búra is. A szilárd testek elleni védelem szükségessége esetén védőrács is kapható.

A ledes technológia egyik nagy előnye a hagyományos fémhalogén lámpákhoz képest, hogy a ki-be kapcsolások nem eredményeznek élettartam csökkenést. További előny, hogy a led lámpák a bekapcsoláskor gyakorlatilag azonnal képesek a teljes fényteljesítmény leadására, így nincs bemelegedési idő.

Védettség

A termék IP65 védettséggel rendelkezik. Az ipari lámpa teljes mértékben védett por ellen, valamint nem kisnyomású vízsugár ellen is biztosított. Ezért kiválóan megfelel külső és belső térben történő alkalmazásra egyaránt. Az IP65 védettségű alumínium öntvény ház tetején van egy kampó, aminek segítségével a lámpatest mennyezetre szerelhető vagy felfüggeszthető.

A megvilágított tárgy ennél a lámpánál minimum 0,5 méterre  lehet az ipari fényforrástól.

A HB PRO LED HI led csarnokvilágító lámpákra 60 hónap garancia érvényes.

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

méret:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

Gyártó

Kanlux

tömeg

2700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Érdekelhetnek még…

Led termék szűrő