Bright Bloom Plant VertiLite rendszer (Red&Bue)

Innovatív világítási rendszer zsákos gombatermesztéshez

15% kedvezmény

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Bright Bloom Plant VertiLite növényvilágító rendszer Red and Blue, (függőleges termesztéshez. Különösen ajánlott zsákos gombatermesztésben történő alkalmazásra.)

Bright Bloom Plant VertiLite Duo rendszer a terméshozam jelentős mértékű javítása érdekében. Alkalmazása javasolt gyengén, vagy egyáltalán nem megvilágított termesztési helyek esetén.

Innovatív világítási rendszer, amely a világítótestek beépítésének jellegével, maximalizálja a mesterséges megvilágítás felhasználását a növénytermesztésben és optimalizálja a fényeloszlást. A VertiLite rendszer biztosíthatja, hogy minden zsák megfelelő fényt kapjon. A rendszer moduláris felépítésű, így a különböző méretű és elrendezésű termesztési területekhez könnyen alkalmazkodik..

Ez a fajta rendszer különösen előnyös lehet a vertikális termesztési módszerekhez, ahol a helykihasználás maximalizálása kulcsfontosságú. A LED lámpák energiatakarékosak, és a fény spektrumuk a termesztett növények vagy gombák specifikus igényeit szolgálja ki.

 • Bright Bloom Plant VertiLite rendszer célja és alkalmazása:

A Bright Bloom VertiLite Duo egy különleges növénytermesztési rendszer, amely elsősorban a zsákos gombatermesztéshez ajánlott. Kialakítása lehetővé teszi, hogy függőleges termesztő rendszerekben, közvetlenül a függesztett termesztő zsákok közé telepíthető, így integrálja a megvilágítást a termesztési területbe.

 • Bright Bloom Plant VertiLite rendszer által alkalmazott fényforrás és fény-spektrum:

A világítótest speciális növényi LED-eket használ, melyek magas PPF (Photosynthetic Photon Flux, azaz fotoszintetikus foton fluxus) értékkel rendelkeznek. A fény spektruma piros és kék de rendelhető full spektrumú fényt alkalmazó kivitel is, az igényeknek megfelelően.

 • Rendszer elemek:

A rendszer tartalmaz szinte minden szükséges eszközt a telepítéshez.

 1. Bright Bloom Plant VertiLite Duo red&blu 1 növényvilágító test
 2. Bright Bloom tápegység
 3. tápvezeték
 • Bright Bloom Plant VertiLite rendszer telepítése:

A világítótestek telepítése függesztett formában történik a termesztőzsákok sorközeibe. A könnyű kialakítás miatt a termesztőzsákok rögzítési pontjait használhatja a telepítéskor.

A teleptés során a tápegység hálózatba kötése és a függesztett világítótestek párhuzamos bekötése (piros a piroshoz, fekete a feketéhez) a feladat. Az elektromos rendszer bekötéséhez kérje szakember segítségét.

Ez a világítótest kifejezetten alkalmas lehet a hatékony és integrált növénytermesztési megoldásokra, különösen gombatermesztés esetén.

A Bright Bloom VertiLite Duo kiválóan alkalmas rendszerszintű alkalmazásra. A termesztő sorok közé függesztett megfelelő számú Plant VertiLite Duo képes a teljes termesztő rendszer bevilágítására.

Az 1 méteres Bright Bloom Plant VertiLite Duo 50 cm távolságú középvonali beépítés esetén, hozzávetőlegesen 2*2,4 négyzetméter megvilágítására alkalmas.

A sorok közé 50 cm távolságra függesztve, a teljes megvilágításhoz 1,5 méteres világítótest távolság ajánlott.

Bright-Bloom-Plant-VertiLite-termeszto-rendszer-600x413 Bright Bloom Plant VertiLite rendszer (Red&Bue)

 • Biztonság és védelem

A Bright Bloom led lights növényvilágítási eszközök DC12V tápfeszültségről üzemelnek. A gyengeáramú tápellátás teljes biztonságot biztosít a felhasználóknak. A világítótest IP44 védelemmel rendelkezik így fröccsenő víz ellen védett.

 • Méretezés

A világítótestek szükséges számának meghatározása:

Az 1 méteres Bright Bloom Plant VertiLite Duo 50 cm távolságú középvonali beépítés esetén, hozzávetőlegesen 2*2,4 négyzetméter megvilágítására alkalmas.

A sorok közé 50 cm távolságra függesztve, a teljes megvilágításhoz 1,5 méteres világítótest távolság ajánlott.

A tápegység szükséges teljesítménye:

A rendszer működtetéséhez DC12V tápegység szükséges.

A tápegység teljesítményének megválasztásakor a beépíteni kívánt BB VertiLite világítótestek mennyiségét kell megszorozni az egyes eszközök 29W teljesítményével, majd a kapott eredményt 1,25 biztonsági értékkel újra megszorozni.

A kapott eredmény meghatározza a minimális teljesítményű tápegység méretét. A tápegység méretének meghatározása után a megfelelő tápegység kiválasztható a listából.

példa: 6 db BB Plant VertiLite Duo alkalmazásakor: (6*29W=174W —» 174W*1,25=217,5W —» A minimális tápegység teljesítmény tehát 217,5W, ezért az ajánlott tápegység 250W.

Néhány a fenti példához alkalmas tápegység a Bright Bloom Led Lights kínálatából:

 1. Bright Bloom dimmelhető növényvilágítás Led tápegység BF 250W, DC12V, IP67
 2. Bright Bloom növényvilágítás Led tápegység B 250W, DC12V, IP67

FONTOS: A bright Bloom növényvilágítási rendszerek moduláris felépítése lehetővé teszi a rendszer későbbi bővítését. Az esetleges bővítési terveket a tápegység megválasztásakor érdemes lehet figyelembe venni. Érdemes lehet tehát úgy választani tápegységet, hogy a méretezést a rendszer végső teljesítményéhez igazítjuk.

A megfelelő tápegység kiválasztásához szükség esetén kérje segítségünket.

A megfelelő vezeték megválasztása:

A szükséges vezeték hossz helyi sajátosság. Úgy kell meghatározni, hogy minden világítótesthez vezessen vezeték. Nem szükséges külön veztéket húzni minden világítási ponthoz. A Bright Bloom Plant VertiLite világítótestek párhuzamosan felfűzhetőek egymás után. (lásd. fent az ábrán. A megfelelő keresztmetszetű vezeték megválasztása rendkívül fontos.

Az alulméretezett vezetékek túlterhelés miatt tüzet okozhatnak, valamint a hatékonyságot illetve rendszer teljesítményt lerotnják. A vezeték méretének megválasztása az egy vezeték vonalra beépített világítótestek számától függ.

1-2 világítótest/vonal – 1 mm2 keresztmetszetű vezeték

3-4 világítótest/vonal – 1,5 mm2 keresztmetszetű vezeték

5-8 világítótest/vonal – 2,5 mm2 keresztmetszetű vezeték

A vezetékek típusát valamint hosszát a rendszerelemek között állíthatja be.

 • Szabályozási illetve vezérlési lehetőségek:

Az alkalmazott LED technikának köszönhetően a fényerő szabályozható. Bármilyen megfelelő teljesítményű LED szalag vezérlés alkalmazható a dimmeléshez. A rendszer működtése automatizálható. Az alkalmazható szabályozók megegyeznek az általános led szalag szabályozás eszközeivel. Nagy teljesítményű rendszerek szabályozásához ajánljuk a BF típusjelű tápegységeket, mert azok lehetőséget adnak a szabályozás egyszerűsítésére (tápegység szintű PWM szabályozás). A költséges nagy teljesítményű szabályozó eszközök beépítését szükségtelenné teszik.

Nagyobb rendszerek esetén lehetőség van a Bright Bloom Greenhouse System szabályozási rendszer beépítésére.

Kérjen ajánlatot!

További információk

feszültség:

védettség:

világítási szög:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő