Kiemelt ajánlat
növényvilágítás paprika termesztés 1
Akció!

Bright Bloom ModularBeam 43W Base 3 (Full Spektrum)

Original price was: 47 590 Ft.Current price is: 36 590 Ft. (Nettó: 28 811 Ft)

Innovatív világítási magaságyásokhoz,

többszintű termesztő rendszerekhez

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Bright Bloom ModularBeam 43W Base 3 (Full Spektrum) növényvilágító test.

Fedezze fel a Bright Bloom ModularBeam innovatív növényvilágító rendszerét, amely forradalmasítja a beltéri növénytermesztést. Energiatakarékos, teljes spektrumú megoldásunkkal maximalizálja terméshozamát.

Innovatív világítási rendszer, amely maximalizálja a mesterséges megvilágítás felhasználását a növénytermesztésben és optimalizálja a fényeloszlást. A ModularBeam rendszer biztosíthatja, hogy minden növény megfelelő fényt kapjon. A rendszer moduláris felépítésű, így a különböző méretű és elrendezésű termesztési területekhez könnyen igazítható.

Alkalmazása ajánlott gyengén, vagy egyáltalán nem megvilágított termesztési helyek esetén.

Ez a fajta rendszer különösen előnyös lehet a többszintű vertikális termesztési rendszerekhez, ahol a helykihasználás maximalizálása kulcsfontosságú. A LED lámpák energiatakarékosak, és a fény spektrumuk a termesztett növények specifikus igényeit szolgálja ki.

  • Cél és Alkalmazás:

A Bright Bloom ModularBeam egy különleges növénytermesztésre szánt világítótest. Kialakítása lehetővé teszi a termesztő rendszerekben, közvetlenül a növények fölé történő telepítést, így az koncentrálva a megvilágítást a termesztési területre. Karcsúsított kialakítása minimális árnyékolást eredményez, így különösen alkalmas kiegészítő világításként is pl. üvegházakba, fóliasátrakba.

Amiért érdemes a használata:

  • Magas PPF értékű LED-ek a hatékony fotoszintézishez.
  • Rugalmas, moduláris kialakítás minden termesztési helyzethez.
  • Energiahatékony világítás, ami csökkenti a működési költségeket.
  • Fényforrás és Spektrum:

A világítótest speciális növényi LED-eket használ, melyek magas PPF (Photosynthetic Photon Flux, azaz fotoszintetikus foton fluxus) értékkel rendelkeznek. A fény spektruma full spektrumú de rendelhető piroskék fényt alkalmazó kivitel is, az igényeknek megfelelően.

Az alkalmazott LED technikának köszönhetően a fényerő szabályozható bármilyen megfelelő teljesítményű LED szalag vezérléssel.

  • Kialakítás és Méretek:

A ModularBeam rendszer moduláris felépítésű, így lehetőség van az aktív (fényvető) elemek számának szabad megválasztására, utólagos bővítésére. A Bright Bloom ModularBeam 29W Base1 3, 3 db aktív elemet tartalmaz. Standard hossza 1 méter, de 1,5 és 2 méteres egyedi méretben is rendelhető. Szélessége tetszés szerint állítható. Javasolt összeállítási szélesség 30 cm magasságból történő megvilágítás esetén 25 cm. Így alkalmas 1 m2 felület kiegészítő megvilágítására, vagy 0,7 m2 felülethez fővilágításnak.

A Bright Bloom ModularBeam 29W Base 2 hosszabb, keskeny termesztő felületekhez ajánlott. Jó megoldás palánta neveléshez kiegészítő világításként.

  • Bright Bloom ModularBeam telepítése:

Függesztett formában történik a telepítése. A növény-világítótestet a termesztési felület fölé kell függeszteni. Az ajánlott világítási magasság a növények fölé 30 cm.

Bright-Bloom-ModularBeam-1-600x400 Bright Bloom ModularBeam 43W Base 3 (Full Spektrum)

A Bright Bloom ModularBeam kiválóan alkalmas rendszerszintű alkalmazásra. A termesztési felületek fölé függesztett megfelelő számú ModularBeam képes a teljes termesztő rendszer bevilágítására. A beépített növény-világítótestek egyedileg, vagy rendszer szinten is vezérelhetők, szabályozhatók.

A rendszer telepítésekor ajánlott fényvisszaverő fóliát alkalmazni a megvilágított termesztő terület körül. A fényvisszaverő fólia alkalmazása 10-20%-os fényhasznosítási javulást eredményezhet.

  • Biztonság és védelem

A Bright Bloom led lights növényvilágítási eszközök DC12V tápfeszültségről üzemelnek. A gyengeáramú tápellátás teljes biztonságot biztosít a felhasználóknak. A világítótest IP44 védelemmel rendelkezik így fröccsenő víz ellen védett. Az eszköz működtetéséhez DC12V tápegység szükséges. A tápegység teljesítményének megválasztásakor a beépíteni kívánt BB ModularBeam világítótestek mennyiségét kell megszorozni az egyes eszközök teljesítményével, majd a kapott eredményt 1,25 biztonsági értékkel újra megszorozni.

A kapott eredmény meghatározza a minimális teljesítményű tápegység méretét.

példa: 4 db BB ModularBeam 43W alkalmazásakor: (4*43W=172W —» 172W*1,25=215W —» A minimális tápegység teljesítmény tehát 215W, ezért az ajánlott tápegység teljesítménye 250W.

A fenti példához alkalmas tápegység a Bright Bloom Led Lights kínálatából:

Bright Bloom növényvilágítás Led tápegység B 250W, DC12V, IP67

A megfelelő tápegység kiválasztásához szükség esetén kérje segítségünket.

Bright Bloom ModularBeam upgrade lehetőség

Amennyiben a választott világítótest által biztosított megvilágítás elégtelennek bizonyulna, vagy a telepítés körülményeinek változása nagyobb fényteljesítményt igényel, lehetőség van a meglévő világítótest bővítésére. A Bright Bloom ModularBeam Expand kiegészítő további aktív elemeket tartalmaz a szükséges tartozékokkal. Így lehetőség van a megvásárolt növény-világítótest továbbfejlesztésére, “tuningolására”

A termékre 2 év garanciát vállalunk.

További információk

fogyasztás/teljesítmény

feszültség:

védettség:

világítási szög:

Photosynthetic Photon Flux (PPF)

78 µmol/s

fényáram:

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Led termék szűrő