ledfenyek.eu

Wifi Boksz, Mi-Light vezérlőkhöz

13 490 Ft (Nettó: 10 622 Ft)

Működési módok

  • egyszínű szalagvezérlés, fényerőszabályzás (W) rendszer színhőmérséklet vezérlés, azaz hideg és meleg fehér szalag átmenetes színkeverése, napszaktól függően
  • (WW+CW) rendszer RGB színvezérlés szalagok
  • égők tetszőleges színválasztása dimmelése (RGB) rendszer RGBW színvezérlés szalagok és égők RGB színkeverése
  • kiegészítve egy kapcsolható fix fehér fénnyel (RGBW) rendszer RGBCCT teljes színhőmérséklet és színszabályzás szalagoknál vagy égőknél
  • Az RGB színkeverés van kiegészítve hideg és meleg fehér vezérlő funkcióval (RGB+CW+WW)
Compare
SKU: 10147 Category: Tags:

Leírás

Wifi Boksz, Mi-Light vezérlőkhöz, több eszköz vezérlése, időzítése Wifin keresztül!

A Mi-Light Wifi Box-al saját Wifi rendszert alakíthat ki, összekapcsolja Mi-Light termékeit!
Ezen a Wifi Box-on telefonról vezérelheti, időzítheti led szalagjait! Az egyszerű színvezérlésen túl már a fehér szín színhőmérséklete is vezérelhető. A rendszerek összekapcsolhatóak és Wifi adapterrel telefonról is elérhetők.
A működtetéshez az alkalmazás letölthető az App Store-ból (iOS alkalmazás) és a Play Áruházból (Android alkalmazás). A WL-BOX egy fejlett Wifi vezérlő, amely az Mi-Light szériához készült.
A csatlakoztatott fényforrások nagy távolságból is vezérelhetők a Mi-Boxer applikációjával, hiszen 4G hálózaton át is működik a vezérlés. Az applikáció segítségével lehetőség van fényerőszabályzásra, színhőmérséklet változtatásra, telítettség állítására, valamint különböző fényjátékok és színek változtatására.
Természetesen a lehetőségeket a csatlakoztatott fényforrás típusa határozza meg. Időzíthető be és ki kapcsoló funkcióval ellátva. A fényforrások csatlakoztatása könnyedén megoldható a vezérlőn található “”SET”” gomb segítségével: a gomb 3 másodpercig történő nyomva tartását követően a vezérlő csatlakoztatási üzemmódba lép.
A vezérlő segítségével lehetőségünk van 4 külön zóna vezérlésére, így könnyedén hangulatunkhoz igazíthatjuk a különböző helyiségek (pl. nappali, ebédlő, konyha, hálószoba) fényeit. A csomag tartalmaz egy Micro USB vezetéket, amellyel áramforrást biztosíthatunk a vezérlő számára USB csatlakozókon keresztül (pl. számítógép).
Abban az esetben, ha konnektoron keresztül szeretnénk a vezérlőt megtáplálni USB adapter vásárlása szükséges, LLSZVWIFIBOXMLTOLT!
2 év garancia!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Termék szűrő

(Szűkítsen arra amit keres! foglalat, méret ... stb.)
show blocks helper
  
%d blogger ezt szereti: