ledfenyek.eu

Led reflektor keskeny 50W, hideg fehér, 5200 Lumen, vízálló, mozgásérzékelővel

10 990 Ft (Nettó: 8 654 Ft)

400W halogén reflektor helyett,
6000 K, IP65,
világítási szög: 120°
garancia: 2 év

Leírás

Led reflektor keskeny 50W, fehér házban, mozgásérzékelővel, IP65, vízálló. 5200 Lumen, 6000 kelvin, hideg fehér. 2 év garancia!

Led reflektor keskeny 50W slim smd led reflektor mozgásérzékelővel, fehér házban, 6000 kelvin, hideg fehér.

Ennek a reflektornak nem vibrál a fénye és garantáltan tudja az 5200 lument, amivel kiváltható a 400 wattos halogén reflektor, akár 30.000 óra élettartam! Ebben a reflektorban smd led van, IP65 vízálló.

Kiválóan alkalmas reklámtáblák, kocsibejáró, üzlet-kirakat megvilágítására, 120° szórásszög!

(Az Ön által kiválasztott terméken az érzékelőnek háromféle beállítási lehetősége van. Megvilágítás (LUX) – ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt megvilágítási értéket, ahol a lámpa bekapcsolása engedélyezve legyen. Idő (TIME) – ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt, hogy a lámpa mennyi ideig világítson. Érzékenység (SENSE) – ezzel a szabályozó szervvel lehet a passzív infra mozgásérzékelő hatótávolságát befolyásolni. A készülékben az alkonykapcsoló engedélyezi a mozgásérzékelő működését. Ha az alkonykapcsoló a mozgásérzékelőt engedélyezi és a mozgásérzékelő hatósugarában a környezetnél melegebb tárgy elhalad, megmozdul, akkor a mozgásérzékelő elindítja az időművet, amely a beállított ideig működteti a reflektort. A mozgásérzékelő az időművet mindaddig újraindítja, függetlenül attól, hogy az már fut, amíg az érzékelő hatósugarában változás van. Kb. 6 méterig működik biztonságosan a mozgásérzékelő!)

Dugvilla nélkül, 30cm kábellel csomagolva! A termék -20+40C között működik, ettől eltérő körülmények esetén a termék tönkre megy, és a garanciát elveszíti!

2 év garancia!

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

méret:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

helyettesíthető hagyományos izzó

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

%d bloggers like this: