ledfenyek.eu

Led reflektor keskeny 30W, meleg fehér, 2800 Lumen, vízálló, mozgásérzékelővel

8 390 Ft (Nettó: 6 606 Ft)

200W halogén reflektor helyett,
3000 K, IP65,
világítási szög: 120°
garancia: 2 év

Leírás

Led reflektor 30W, keskeny, fehér házban, mozgásérzékelővel, IP65, vízálló. 2800 Lumen, 3000 kelvin, meleg fehér. 2 év garancia!

30W slim smd led reflektor, mozgásérzékelővel, fehér házban, 3000 kelvin, meleg fehér.

 

Nem vibrál a fénye és garantáltan tudja a 2800 lument, amivel kiváltható a 200 wattos halogén reflektor, akár 30.000 óra élettartam!

Ebben a reflektorban smd led van, IP65 vízálló.

 

Kiválóan alkalmas reklámtáblák, kocsibejáró, üzlet-kirakat megvilágítására, 120° szórásszög!

 

(Az Ön által kiválasztott terméken az érzékelőnek háromféle beállítási lehetősége van. Megvilágítás (LUX) – ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt megvilágítási értéket, ahol a lámpa bekapcsolása engedélyezve legyen. Idő (TIME) – ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt, hogy a lámpa mennyi ideig világítson. Érzékenység (SENSE) – ezzel a szabályozó szervvel lehet a passzív infra mozgásérzékelő hatótávolságát befolyásolni. A készülékben az alkonykapcsoló engedélyezi a mozgásérzékelő működését. Ha az alkonykapcsoló a mozgásérzékelőt engedélyezi és a mozgásérzékelő hatósugarában a környezetnél melegebb tárgy elhalad, megmozdul, akkor a mozgásérzékelő elindítja az időművet, amely a beállított ideig működteti a reflektort. A mozgásérzékelő az időművet mindaddig újraindítja, függetlenül attól, hogy az már fut, amíg az érzékelő hatósugarában változás van. Kb. 6 méterig működik biztonságosan a mozgásérzékelő!)

Dugvilla nélkül, 30cm kábellel csomagolva! A termék -20+40C között működik, ettől eltérő körülmények esetén a termék tönkre megy, és a garanciát elveszíti!

Nem vibrál a fénye! Így nem bántja a szemet és nem okoz fejfájást és nem lép fel stroboszkóp hatás. Gyárakban, ahol forgó gépalkatrészek vannak eleve tilos vibrálós fényt alkalmazni, a balesetveszély miatt!

2 év garancia!

További információk

feszültség:

fogyasztás/teljesítmény

fényáram:

szín/színhőmérséklet:

világítási szög:

védettség:

méret:

foglalat/bekötési mód:

GARANCIA:

helyettesíthető hagyományos izzó

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

%d bloggers like this: