ledfenyek.eu
Akció!

Háromrétegű légzésvédelmi arcmaszk

14 900 Ft 4 975 Ft (Nettó: 3 917 Ft)

Compare
SKU: 10024 Category: Tags:

Leírás

Háromrétegű légzésvédelmi arcmaszk, az ár 25 darabra vonatkozik! 1db 299 Ft.

Háromrétegű egészségügyi arcmaszk 25db/doboz, lefóliázva a sterilitásért, hologramos címkével, lakossági felhasználásra!
Az ár 25 darabra vonatkozik!
Segít megakadályozni a levegőben szálló részecskék belélegzését. Ügyelj rá, hogy az arcmaszkot színes oldalával kifelé, fehér oldalával az arcod felé viseld. A legbelső réteg magába szívja a nedvességet, a középső a filter, míg a külső réteg vízlepergető. 3 rétegű arcmaszk a még hatékonyabb szűrésért.
Tökéletesen illeszkedik az arc formájához. Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat. Orrcsíptetővel és gumipánttal.
Használati utasítás: A maszk felhelyezése előtt mossunk kezet. A maszk felhelyezésekor figyeljünk, hogy az orrunkat és a szánkat is elfedje. A maszk használata közben kerüljük a maszk megérintését. Ajánljuk zárt, és emberekkel zsúfolt térben, orvosi rendelőben, tömegközlekedési eszközökön.
Méret: 9.5 cm x 17.5 cm. Szín: kék. Termékünk ECM tanúsítvánnyal rendelkezik. Megfelel az EN 149: 2001+ A 1: 2009 szabványoknak.
A maszk CE tanúsítvánnyal rendelkezik, PPE (Personal Protective Equipment).
Tárolása : Száraz helyen, szobahőmérsékleten. Vírus járvány idején akkor is használjunk arcmaszkot, ha tünetmentesek vagyunk. Mivel rengeteg betegség lappangási időben is képes fertőzni, ezért viselkedjünk úgy, mintha fertőzöttek lennénk. Legyünk óvatosak, mintha mindenki fertőzött lenne. Idős, és kisgyermekes családtagjainkkal csak maszkban találkozzunk, és erre az időszakra próbáljunk fizikai távolságot tartani egymástól.

További információk

GARANCIA:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Termék szűrő

(Szűkítsen arra amit keres! foglalat, méret ... stb.)
show blocks helper
  
%d blogger ezt szereti: